pátek 12. dubna 2013

Síla slova a ČTYŘI DOHODY od Dona Miguela Ruize

     Diskuze nad otázkami o významu a síle slova s ohledem na zveřejnění mého projektu Magické Inspirační Slovní Mantry  mě vede k doporučení  zajímavé knihy od Dona Miguela Ruize "ČTYŘI DOHODY".  Nemusíte si ji ani kupovat, i když rozhodně to stojí za to, protože má velmi pěkné grafické zpracování. 


Uvádím link na stažení ve formátu pdf: http://ee.dunres.sk/texty/don_Miguel_Ruiz_-_Ctyri_dohody.pdf


Zavřít okno


Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj omezujících názorů, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí silný kód chování, který dokáže rychle proměnit náš život v nový prožitek svobody, opravdového štěstí a lásky. Ruiz shrnuje v duchu Castanedy základní toltéckou moudrost a vyjadřuje jasně a čistě, co pro muže a ženy znamená žít jako mírumilovní válečníci v moderním světě. V toltécké tradici vede naguál člověka k osobní svobodě. Don Miguel Ruiz je naguál z rodu Rytířů orla a věnuje se předávání svých znalostí učení starých Toltéků.


Mohu doporučit ještě:


Zavřít okno   Zavřít okno
                         

A v neposlední řadě si rozhodně udělejte čas a nenechte si ujít humorné a velmi osobité podání čtyř dohod od velkého propagátora Dona Miguela Ruize, herce Jaroslava Duška. Pro Vaši inpiraci ohledně možného kulturního zážitku přejděte na:



Žádné komentáře:

Okomentovat